Cambridge på Stenhus

På Stenhus Kostskole er vi godkendt til at undervise og eksaminere i IGCSE (International Generel Certificate of Secondary Education). Vi udbyder derfor en Cambridge-klasse, hvor du kan blive fagligt og sprogligt udfordret med undervisning på internationalt niveau på engelsk.

Indhold i fagene og de forskellige eksaminer er fastlagt af Cambridge Assessment International Education, og er således ens over hele verden. Der er mange fag at vælge imellem, og vi har derfor sammensat fagene, så de passer bedst muligt til vores faglige profil og de fag, vi ellers underviser i. Eleverne starter med English as a Secondary Language og Combined Science i 5. klasse, og så er der muligheder for at tilbyde flere fag i de større klasser.

I fagene lægges der vægt på, at eleverne udvikler faglig forståelse og evnen til at tage kritisk stilling. Undervisningen og eksaminationerne foregår primært på engelsk.

Et IGCSE-eksamensbevis i hånden åbner for mange muligheder – uddannelse og job i udlandet eller et godt grundlag for at tage en IB på Stenhus Gymnasium.